Ανοικτή Ομάδα Reiki

Ανοικτή Ομάδα Reiki

για ενεργειακή ενδυνάμωση, βαθιά ξεκούραση, σωματική τόνωση και ανανέωση, πνευματική ανάταση και προσωπική εξέλιξη

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

REIKI_ANOIXTI_OMADA

H μηνιαία συνάντηση της Ανοικτής Ομάδας Reiki σας βοηθά να επεκτείνετε τις ικανότητές σας πέρα από τη βασική διδασκαλία των σεμιναρίων!

Σε κάθε συνάντηση δίνεται η ευκαιρία σε όλους σας για πρακτική εξάσκηση των θεραπευτικών εργαλείων,  ενώ λύνονται απορίες που μπορεί να προκύψουν μετά από το σεμινάριο του Usui Reiki Ryoho ή από την προσωπική εμπειρία του καθενός.

Η Ανοικτή Ομάδα Reiki είναι μια υπέροχη ευκαιρία για ανταλλαγή θεραπειών, εμβάθυνση στις ικανότητές σας και για να απελευθερώσετε το εσωτερικό σας δυναμικό.

Σε κάθε συνάντηση διερευνούμε νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενσωματώσουμε το Reiki στη ζωή μας, απαντάμε σε  ερωτήσεις και κάνουμε πολλή πρακτική.

Εξασκούμεθα στη χρήση των Αρχών του Reiki που αποτελούν βαθιές αλήθειες και αντανακλούνται στην καρδιά και την ψυχή κάθε ανθρώπου που επιλέγει μια πιο συνειδητή  ζωή, γεμάτη αγάπη, σεβασμό, γαλήνη χαρά και δημιουργία.

Η Ανοικτή Ομάδα Reiki  δημιουργεί ένα ιδανικό χώρο για να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία στην πρακτική του Usui Reiki Ryoho εφοδιάζοντάς σας με αυτοπεποίθηση και τρόπους προσέγγισης, είτε το εφαρμόζετε στον εαυτό σας και σε φίλους, είτε το ασκείτε επαγγελματικά.

Οι συναντήσεις συντονίζονται από την Ελισάβετ Ζομπάκου, Reiki Master Teacher και  μπορούν να έρθουν όλοι οι  μαθητές του Κέντρου Ευεξίας  που έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο του Usui Reiki Ryoho ανεξαρτήτως βαθμού αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν, να μάθουν και να γευτούν την εμπειρία μιας θεραπείας Reiki!